Följ vår...

Rohde: PlayStation Move har en ”stor fördel” gentemot Nintendo Wii

PlayStation Move

Scott Rohde, chef hos Sony Worldwide Studios, har sagt att Nintendo Wii-ägare bör byta konsol till PlayStation 3 när rörelsekontrollen PlayStation Move släpps senare i år. Rohde använde det nyligen tillkännagivna bordtennisspelet till PlayStation 3 som exempel för att visa skillnaderna mellan PlayStation Move och Wii-tekniken.

“I think we showed very well that you can get that top spin or slice in there and it really feels like you’re playing a Table Tennis game“, sade Rhode. ”Also, because of the camera, the PS Eye, we add that whole element of augmented reality. And I think that’s a big advantage we have over what the Wii has done to date.”

Han tillfrågades även om han tror att de som redan äger ett Nintendo Wii kommer att känna sig motiverade att köpa PlayStation Move.

“I think so, sure. That’s definitely an audience that we’re targeting.

PlayStation Move tillkännagavs på Game Developers Conference i San Francisco förra helgen och släpps senare i år.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig