Följ vår...

Suda 51 förklarar varför No More Heroes 2 saknar MotionPlus-stöd

No More Heroes 2: Desperate Struggle

Goichi ”Suda 51” Suda, verkställande direktör hos Grasshopper Interactive, har förklarat varför deras kommande Nintendo Wii-titel No More Heroes 2: Desperate Struggle saknar stöd för rörelsekontrolltillägget Wii MotionPlus.

“People really enjoyed playing the first No More Heroes like this. [Suda viftar med armarna] For the sequel, I didn’t think it was necessary to have MotionPlus functionality to enhance the player’s enjoyment, so I avoided including it. Would I include it in a future title? Depends on the game. If I think it’s necessary to have the functionality I’ll incorporate it, but if not, I won’t.”

Goichi Suda har tidigare berättat att de övervägde att ha MotionPlus-stöd i No More Heroes 2: Desperate Struggle, men valde att låta bli av ovan nämnda anledningar. Att döma av vad vi har sett av spelet hittills bör du inte låta bli att köpa det för den sakens skull.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig