Följ vår...

Rykte: Wii-versionen av The Grinder har lagts på is

The Grinder

När Kotaku träffade High Voltage Software på Game Developers Conference i San Francisco tidigare i veckan passade de på att ställa ett par frågor om hur utvecklingen av Xbox 360, PlayStation 3 och Nintendo Wii-titeln The Grinder går.

När frågorna började inriktas mot Wii-versionen av spelet började utvecklaren komma med undanflykter, vilket fick Kotakus reporter att fråga om Wii-versionen överhuvudtaget är under utveckling längre. Det ville High Voltage Software inte svara på.

”Dolan declined to comment on the status of that version, even when I pressed him to clarify whether it is or isn’t still in development. He stuck to discussing the version we could play at GDC, saying it was High Voltage’s best bet to expand into developing for next-gen consoles.”

Spekulationer, naturligtvis. Men baserat på det ovanstående bör vi förmodligen förlika oss med tanken att The Grinder kanske inte kommer att släppas till Nintendo Wii.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig