Följ vår...

Fils-Aime: Ingen vill skaffa PlayStation Move om de har Wii

Reggie Fils-Aime

Reggie Fils-Aime, chef för Nintendo of America, är uppenbarligen inte orolig för att Nintendo Wii-anhängare kommer att lockas att köpa Sonys nya rörelsekontroll PlayStation Move. Move är inte tillräckligt för att få Wii-ägare att köpa ett PlayStation 3, menar han.

“So I’m a consumer and I’m having a great experience with my Wii. And we know that’s the case – we look at the software that’s being purchased. Consumers love the Wii. What’s going to motivate them to spend minimally $300 for a new [PS3] system, plus minimally $100 for the Move motion bundle?”

”So [as a consumer] now I’m into this for $400 and I still have to spend money on software. What’s going to motivate me to do that?”

PlayStation Move släpps i höst.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig