Följ vår...

Earthworm Jim får DSiWare-remake

Earthworm Jim

I det senaste numret av Nintendo-magasinet Nintendo Power tillkännager Gameloft att de just nu jobbar på en Nintendo DSiWare-remake av Epic Games klassiker Earthworm Jim.

Gameloft vill inte ändra på det klassiska spelet allt för mycket, berättar de för tidningen, men de kommer att introducera en ljusare färgpalett, ny grafik, förbättrad ljukvalitet och ett par tillskott till spelets soundtrack.

Gameloft ville ge alla möjligheten att spela igenom hela spelet, och det kommer därför att finnas ett läge med enklare svårighetsgrad i vilket Jim tar mindre skada, fiender saktas ned när de träffas och där spelaren får tips under spelets gång. För puristerna finns Original mode, där allt ser ut och spelas precis som i originaltiteln till SEGA MegaDrive. Inget releasedatum ännu.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig