Följ vår...

Reggie Fils-Aime har ”inte spelat” nya Zelda ännu

Nya Zelda-spelet till Wii

Reggie Fils-Aime, chef för Nintendo of America, har berättat att han har nästan lika dålig koll på det nya Zelda-spelet som vi vanliga dödliga – han har nämligen inte heller fått ta del av deras nästa stortitel ännu.

“I’ve talked to people about it. I, personally, have not played Zelda,” sade Reggie. “I’ve played more of our content that’s closer in and that we’ve already announced. I look forward to my next trip to Kyoto to get my own hands on it.”

Hur länge vi får vänta innan vi får ta del av Shigeru Miyamotos nästa, stora titel är ännu inte känt. Dock vet vi att nya Zelda-spelet kommer att ha stöd för Wii MotionPlus och att vi kommer att få se det på årets E3-mässa i juni. För mer information, läs ”Det vet vi om det nya Zelda-spelet till Nintendo Wii

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig