Följ vår...

Rykte: Nintendo DS2 avtäcks på E3, släpps senare i år

Nintendo DSi

Enligt den här artikeln har ett flertal utvecklare närvarande på Game Developers Conference 2010 sagt det är möjligt att uppföljaren till Nintendo DS, inofficiellt kallad Nintendo DS2, kommer att tillkännages på E3-mässan i juni och släppas någon gång under 2010.

Enligt artikeln ska utvecklarna också ha sagt att konsoluppföljaren kommer att innehålla en accelerometer, inte helt olik den som finns i iPhone. Snarlika uppgifter dök upp på nätet i mitten av februari.

Att ett nytt Nintendo DS är på väg verkar vara relativt fastställt vid det här laget, men när det kommer att släppas och vad det kommer att bestå av återstår att se. Förhoppningsvis får vi veta på E3.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig