Följ vår...

Ny Nintendo Wii-fokuserad studio grundad av industriveteraner

En ny studio vid namn Judobaby, grundad av före detta anställda hos företag som SEGA och Capcom, tillkännagavs officiellt tidigare idag. Studion kommer enligt tillkännagivandet att fokusera på utveckling av Nintendo Wii-titlar, och jobbar just nu på ett familjevänligt spel som enligt deras hemsida kommer att släppas under 2010:s fjärde kvartal.

“Judobaby is committed to creating a line of fun, humorous, ‘pick-up & play’ products to entertain the entire family. Our focus is on providing top quality entertainment that brings the whole family together through gaming experiences that have yet to be offered”, sade företagets verkställande direktör Dan Mueller.

Bland det nygrundade företagets mer välkända utvecklare hittar vi Ben Harrison (Crystal Dynamics, Sony Computer Entertainment), Richard Anderson (Sony Computer Entertainment, Capcom) och David Ralston (EA, Blueshift, Capcom, Studio 8). Du hittar mer information om studion på dess officiella hemsida.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig