Följ vår...

PopCaps Bejeweled fyller tio år

PopCap Games har tillkännagivit att de kommer att fira match-3-titeln Bejeweleds tioårsdag med ett tio månader långt firande som inleds idag.

Under de tio månaderna kommer de att släppa en ny version av spelet och hålla en mängd tävlingar av olika slag. PopCap passade även på att avslöja att det har sålts över 50 miljoner exemplar av Bejeweled-titlar, vilket placerar dem på listan över de tio mest sålda spelen genom alla tider. För att tydliggöra det vansinniga i detta ytterligare: Det säljs ett exemplar av Bejeweled var 4,3:e sekund.

“Bejeweled has obviously succeeded beyond our wildest dreams,” sade PopCaps Jason Kapalka. “When Brian Fiete, John Vechey and I built the game ten years ago, we had no grand aspirations for it or PopCap, we were trying to survive as a company during the depths of the dot-com collapse.

Grattis till dem, och grattis till Bejeweled.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig