Följ vår...

Lego Star Wars III: The Clone Wars tillkännagivet

Activision har tillkännagivit att Lego Star Wars III: The Clone Wars kommer att släppas till PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation Portable, PC, Nintendo DS och Nintendo Wii i höst.

Titeln utspelas under den första säsongen av den animerade TV-serien Star Wars: The Clone Wars och kommer att innehålla alla karaktärer från TV-serien samt ett par bekanta ansikten från tidigare Lego Star Wars-titlar.

“The LEGO Star Wars franchise is a massive hit with fans, bringing in sales of over 20 million units worldwide. We’re thrilled to extend this experience to LEGO Star Wars III: The Clone Wars, delivering the humour and fun players expect from this award winning franchise,” sade Darell Rodriguez, verkställande direktör för LucasArts.

Spelet kommer att bjuda på nyheter som nya multiplayerlägen och en förbättrad baneditor. Du kan hitta mer information om Lego Star Wars III: The Clone Wars på spelets officiella hemsida.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig