Följ vår...

Nya Zelda är Wii MotionPlus-exklusivt

I det senaste numret av den japanska speltidningen Famitsu avslöjar Eiji Aonuma, producent hos Nintendo, att det kommande Zelda-spelet till Nintendo Wii kommer att vara exklusivt till kontrolltillägget Wii MotionPlus. Det innebär att de som inte skaffar Wii MotionPlus inte kommer att kunna spela spelet.

“After actually making it compatible, it just feels so natural. Link’s sword and the controller that you’re holding become one,” sade Aonuma.

Producenten sade också att han ”skulle vilja” visa titeln på E3-mässan (Electronic Entertainment Expo) i mitten av juni. Satoru Iwata, verkställande direktör för Nintendo, har tidigare sagt att han vill kunna släppa spelet under 2010.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig