Följ vår...

High Voltage tillkännager Tournament of Legends

SEGA och High Voltage Software har tillkännagivit att Tournament of Legends kommer att släppas exklusivt till Nintendo Wii i maj.

Tournament of Legends är en 3D-fighter för en eller två spelare, vars karaktärsgalleri och miljöer har inspirerats av mytologi från hela världen. En minotaurus, en gladiator och en valkyria är ett par av de karaktärer som kan kommer att kunna spela som. Spelet hette tidigare Rage of the Gladiator och planerades då att släppas till WiiWare.

Striderna utspelas i arenor där där mytologiska karaktärer beväpnar sig med legendariska vapen och olika magier för att sparka rumpan på andra mytologiska karaktärer. Pressmeddelandet nämner attacker som låter spelaren släppa loss ett gigantiskt lejon, frammana ett regn av pilar och kasta en bunt giftiga ormar på motståndaren.

Tournament of Legends kommer att ha stöd för WiiMoten och Nunchuken samt Wii Classic Controller.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig