Följ vår...

Nintendo fortsätter att producera DS Lite

Nintendo DS

Trots att Nintendo DS Lite snart är två hårdvaruiterationer gammal – DSi XL når Europa i mars – har Nintendo inga planer på att sluta tillverka modellen. Det klargjorde företaget i uttalande idag.

“Our current plans are to continue manufacturing Nintendo DS Lite globally. The DS Lite has been a highly popular handheld console and has brought fun to an expanded audience of gamers – male and female; young and old – and sales remain strong. That said, it is true that our key focus in the UK for 2010 will be the Nintendo DSi and DSi XL.”

Om man tittar på siffrorna över hårdvaruförsäljningen i Japan ser man att DS Lite fortfarande säljs i uppemot 10 000 exemplar i månaden, och så länge modellen fortsätter att uppnå de siffrorna kan vi nog räkna med att Nintendo fortsätter att leverera nya exemplar.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig