Följ vår...

Ny information om NBA Jam till Wii

Det senaste numret av Nintendo Power har avslöjat mer information om det nya NBA Jam-spelet till Nintendo Wii som Electronic Arts tillkännagav tidigare i veckan.

Enligt magasinet kommer spelet att innehålla dels seriens klassiska tre mot tre-spelläge i Classic Campaign, dels Remix Tour, som vänder seriens klassiska konventioner på ändan. Man kommer att kunna spela med eller utan rörelsekontroll, och om du väljer det senare håller du WiiMoten horisontellt som en NES-handkontroll.

Den mest udda aspekten av NBA Jam verkar dock onekligen vara dess presentation. Spelarnas kroppar kommer att vara 3D-modeller, men deras huvuden består av fotografier av spelarnas ansikten. Tydligen har varje spelare tre olika ansiktsuttryck: Negativt, positivt, och ett (gissningsvis euforiskt sådant) när de dunkar. Det känns som att det är hög tid för EA att börja släppa lite bilder från spelet. NBA Jam har ännu inte fått något releasedatum.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig