Följ vår...

Nintendo: Metroid: Other M släpps fortfarande under 2010

Efter att Satoru Iwata, Nintendos verkställande direktör, sade att det nya Zelda-spelet till Wii kommer att släppas under 2010 har spekulationer inletts om att någon av årets stora Nintendo Wii-titlar kommer att försenas till nästa år. De hetaste kandidaterna: Super Mario Galaxy 2, det nya Zelda-spelet och Metroid: Other M.

Nintendo lägger dock locket på spekulationerna om att den senare av de tre skulle missa årets julhandel genom ett pressmeddelande som publicerades för att klargöra att Metroid Prime Triology har slutat tillverkas.

”Nintendo’s Metroid Prime: Trilogy is the ultimate collector’s edition experience for fans of the Metroid Prime series, combining all three critically acclaimed games on one disc with Wii motion controls. Copies of the game are currently available at major retailers nationwide. The next highly anticipated offering in the Metroid franchise is Metroid: Other M, which will be available this year.

Om Nintendo lever upp till sina löften kan vi räkna med ett nytt Zelda, ett nytt Mario, ett nytt Metroid och två nya Pokémon-spel under 2010. Det ser ut att bli ett bra år.

En kommentar

  1. NuYu skriver:

    Tur det. 😛

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig