Följ vår...

Nintendo: Iwatas uttalande om Nintendos nästa bärbara misstolkades

I en intervju förra veckan sade Satoru Iwata, Nintendos verkställande direktör, att deras nästa bärbara konsol kommer att erbjuda rörelsekontroll och högupplöst grafik. Enligt tidningen, åtminstone. När Kotaku kontaktade Nintendo of America för en kommentar sade de att Iwatas uttalande misstolkades.

”Mr. Iwata did not make any comments regarding the functions of Nintendo’s future hardware systems,” sade Charlie Scibetta, Nintendo of Americas senior director of corporate communications. ”The answer to the reporter’s question was misinterpreted.”

Nintendo kommenterade dock inte Satoru Iwatas löfte om att Wii Vitality Sensor kommer att visas upp i juli eller att Zelda Wii kommer att släppas under 2010. Så sent som igår sade dock Reggie Fils-Aime, chef för Nintendo of America, att ”det släpps när det är perfekt”.

En kommentar

  1. Daniel skriver:

    Tydligen så kommenterade han ju nu faktiskt kommande hårdvara. Och NOA försöker dra tillbaka det på något konfunderligt sätt.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig