Följ vår...

Reggie Fils-Aime: ”Det nya Zelda-spelet släpps när det är perfekt”

Förra veckan sade Satoru Iwata, verkställande direktör för Nintendo, att det nya Zelda-spelet till Nintendo Wii kommer att släppas sent 2010. Reggie Fils-Aime, chef för Nintendo of America, har en annan syn på saken. Enligt honom kommer spelet inte att släppas innan det är perfekt.

“Right now, it’s still in development, but the key message that Mr. Miyamoto and Mr. Aonuma is telling us is that it really has to be perfect when it launches. That really is what the Zelda fan is expecting. So for all those Zelda fans out there right now, what I would say is, enjoy Spirit Tracks and know that the Zelda title for Wii will come out when it’s perfect.”

Detta innebär inte nödvändigtvis att det nya Zelda-spelet inte kommer att hinna släppas under 2010; det är möjligt att Nintendo hinner finslipa det till en nivå som de känner sig nöjda med i tid till julhandeln. För att vara på den säkra sidan är det nog ändå bäst att vi stålsätter oss inför eventuella förseningar.

En kommentar

  1. :) skriver:

    Najs, har alltid varit stort Zelda fan. Spelar dock bara de stora spelen, alltså de som kommer ut med ny konsol. Jag alrdig riktigt lyckats fatta tycka för portable konsolerna.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig