Följ vår...

Pokémon HeartGold och SoulSilver når svenska butiker den 26 mars

Bergsala har tillkännagivit att de nya spelen i Pokémon-serien, Pokémon HeartGold och Pokémon SoulSilver, kommer att nå svenska butiker den 26 mars. Bergsalas tillkännagivande följer:

I mer än ett decennium har miljoner Pokémon-fans tränat sina Pokémon i spelen. Den 26 mars är det dags för Pokémon-tränarna att ta sin passion till en ny nivå i Pokémon HeartGold Version och Pokémon SoulSilver Version med det medföljande tillbehöret Pokéwalker.

Pokéwalker är en stegräknare med speciella egenskaper som bara fungerar tillsammans med de nya Pokémon-spelen. Ju mer du går i verkligheten, desto fler erfarenhetspoäng får dina Pokémon och dessutom stärks vänskapen mellan er. Förutom att det går att föra över data mellan en Nintendo DS och en Pokéwalker går det också att föra över information mellan två Pokéwalkers tack vare infraröda signaler.

Pokémon HeartGold Version och Pokémon SoulSilver Version introducerar den underbara Johto-regionen för en helt ny generation Pokémon-fans, då detta område inte har varit tillgängligt i något Pokémon-spel sedan 2001. För äldre Pokémon-tränare innebär spelen ett kärt återseende som tack vare Nintendo DS har fått rejäla uppgraderingar. Pekskärmen utnyttjas klart bättre än i tidigare Pokémon-spel för att lätt navigera i det nya Pokédexet eller i menyerna, och du kan välja en av dina Pokémon som följer med bakom dig även utanför striderna.

När du själv får spela Pokémon HeartGold Version och Pokémon SoulSilver Version den 26 mars kommer du att förstå varför serien har sålt över 197 miljoner exemplar världen över.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig