Följ vår...

Activision tillkännager Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief Video Game till Nintendo DS

Logotyp för Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief-filmen


Activision har precis tillkännagivit Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief Video Game; ett taktiskt rollspel till Nintendo DS baserat på barnboken och den kommande 20th Century Fox-filmen med samma namn.

Huvudpersonen i spelet är Percy Jackson, son till den grekiske havsguden Poseidon, som nu måste resa tvärs över USA på jakt efter åskguden Zeus försvunna blixt. På vägen träffar Percy vänner som Annbeth och Grover, som kan assistera honom i striderna och ge honom ett övertag genom deras unika stridsförmågor.

“Rick Riordan’s Percy Jackson books have been on the New York Times Best Seller list for children’s books for over 120 weeks straight, and the Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief film is one of the most buzzed about for 2010,” sade Activision Publishings David Oxford. “We’re honored to work on such a hot property, building on the elements that fans love to create a fantastic video game that can be played on the go.”

Spelet släpps exklusivt till Nintendo DS den 9 februari. Du hittar de första bilderna från spelet nedan.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig