Följ vår...

Electronic Arts bekräftar NBA Jam-återuppfödelse, släpps till Wii 2010

Efter veckor av spekulationer har Electronic Arts slutligen tillkännagivit att ett nytt spel i den klassiska NBA Jam-serien är under utveckling till Nintendo Wii. Det kommer att släppas inom de närmaste tolv månaderna.

“NBA JAM is one of the most recognizable franchises in videogame history,” sade Peter Moore, chef för EA Sports. “Diehard fans of the original game have been asking for a remake for more than a decade. We’re very excited to give them their wish this year with the return of this iconic franchise.”

Det är tunt med detaljerad information för tillfället, men Electronic Arts lovar åtminstone att spelets gameplay kommer att vara ”true to the original” – vilket uppskattas. Det finns alldeles för få spel med trippelvoltsdunkar och masochistiskt försvarsspel på butikshyllorna idag. Vi kan dessutom räkna med ett par nya spellägen.

NBA Jam är under utveckling hos EA Canada (SSX, Skate, NBA Live 03-09) och kommer alltså att släppas någon gång under 2010.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig