Följ vår...

Nintendo: Metroid Prime Trilogy tillverkas inte längre

Om du har väntat med att köpa ett exemplar av Metroid Prime Triology till Nintendo Wii kan det vara bäst att lägga på ett kol. Nintendo har i samtal med Coffee With Games avslöjat att produkten inte tillverkas längre.

“Unfortunately, Metroid Prime Trilogy is no longer being shipped. Having said that, you may be able to find what you seek through the secondhand video game market.”

“When first introduced, it was announced that there would be limited availability. However, a reason for this was not announced”.

I skrivande stund kan du fortfarande hitta spelet hos majoriteten av de svenska spelbutikerna. Vänta inte för länge, bara – med tanke på Nintendos tillkännagivande är det mycket möjligt att det är slutsålt om en månad eller två.

En kommentar

  1. Viktor skriver:

    Jag är villig att sälja eller byta ett begagnat Metroid Prime Trilogy. Jag hade det i 2 veckor tills jag fick mitt andra exemplar till julklapp. Någon intresserad? Jag är villig att byta det mot New super mario bros Wii eller Call of duty: modern warfare reflex.
    Det är en av de bästa spel jag någonsin spelat!

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig