Följ vår...

Capcom: Färre men större Wii-spel att vänta under 2010

I en artikel Gamasutra publicerade igår uppmärksammar de att Nintendo Wii:s enorma framgångar verkar lida mot sitt slut, med minskande försäljning av både hårdvara och mjukvara. En orsak som utpekas i artikeln är en brist på kvalitativa spel till konsolen. Gamasutra kontaktade Capcom för att få deras syn på saken, och baserat på det svar Chris Kramer – kommunikationsansvarig hos Capcom – gav kan vi vänta oss färre men större titlar från utvecklaren under 2010.

“In 2010, you won’t see as many Wii games from Capcom, but the ones we release will be much larger, event-size games. I also expect to see the market dominated more and more by Nintendo releases with fewer games from the major third parties, like EA, Activision, and Ubisoft.”

Under den första halvan av 2010 kommer Capcom bland annat att släppa Monster Hunter Tri och Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars; två titlar som utan tvekan bör kallas ”stora”. Förhoppningsvis lever Capcom upp till sitt löfte och fortsätter att släppa spel av den magnituden under hela året.

En kommentar

  1. Kristoffer skriver:

    Hoppas Nintendo går i konkurs de jävlarna, fy fan för wii! det var bara en framgångs ide om att tjäna pengar! de tar ingen hänsyn till att vi vill ha kvalite varken när det gäller hårdvara, mjukvara eller spel, bara en massa skräp, det finns ju inte ens någon HDMI eller relativ hd upplösning, som att slänga in en kotlett till en jord hungriga renar, alla äter, men ingen äter med vällust!

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig