Följ vår...

Capcom diskuterar Dead Rising Wii-försäljningen

Seth Killian, senior community manager hos Capcom, har diskuterat Dead Rising: Chop Till You Drops resultat i butikerna. Trots att spelet i hans ögon utsattes för en del orättvisa jämförelser med Xbox 360- och PlayStation 3-versionerna av originalspelet lyckades det tydligen göra rätt ifrån sig rent ekonomiskt.

“I’m preaching to the choir on this one, but Dead Rising: Chop Till You Drop definitely got a bad rap. If you stop counting the number of zombies on the screen and just play, you’ll have some fun. People couldn’t help comparing it to the X360 game, which I can understand, but it did okay at retail, so I’d put this in a grey area.”

Samtidigt avslöjar Killian att vi kan vänta oss ett till spel i samma stil inom kort. Han avslöjar dock inte vilken spelserie det handlar om.

“[I’m] happy to say there’s something else distinctly demake-esque coming soon. Of course, there’s also Mega Man 10, which isn’t so much a demake as a straight up high-five to the joys of classic gaming.”

Dark Void? Lost Planet 2? Resident Evil? Mer information inom kort, förhoppningsvis.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig