Följ vår...

Satoru Iwata: Nya Zelda-spelet släpps under 2010

Ta ett djupt andetag. Igår satte sig Satoru Iwata, Nintendos verkställande direktör, ned med den japanska dagstidningen Asahi Shimbun i en lång och uttömmande intervju. Under intervjun bekräftade han bland annat att det nya Zelda-spelet till Nintendo Wii kommer att släppas under 2010.

Han sade dock inte om spelet kommer att släppas parallellt i hela världen. Det är möjligt att releasedatumet gäller enbart för Japan. Så sent som i november sade Reggie Fils-Aime, chef för Nintendo of America, att de ”haven’t committed to Zelda in 2010”.

Eiji Aonuma, spelets producent, har tidigare sagt att vi med lite tur kan komma att få se spelet avslöjas på E3-mässsan i juni; något som ser betydligt mer troligt ut om spelet ska släppas under de närmaste tolv månaderna. Det enda vi har fått se från spelet hittills är den teckning du kan beskåda ovan.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig