Följ vår...

Capcom: Framtiden ligger i PlayStation 3 och Xbox 360

Antoine Seux, chefen hos Capcom France, har sagt att företaget kommer att minska deras satsningar på Nintendo Wii efter Resident Evil: The Darkside Chronicles bristande försäljning. Under spelets tre första veckor på marknadens såldes det i enbart 16 000 exemplar.

“This is the year of the emergence of so-called ‘new console generation’,” sade Seux. “The Wii is still an important part of sales, but growth is on both [Sony and Microsoft’s] platforms. The Wii console is very much a family commitment… for us, Capcom, the future is the PlayStation 3 and the Xbox 360.”

Tidigare i veckan sade SEGA att de ”förmodligen inte” kommer att utveckla fler hardcore-titlar till Nintendo Wii på grund av svag försäljning.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig