Följ vår...

Platinum Games knuffar fram nedräkningen

För några dagar sedan berättade vi att Platinum Games har lagt upp en nedräkning på deras officiella hemsida. När vi publicerade artikeln hade nedräkningen sex dagar kvar, vilket hade inneburit att utvecklarens senaste projekt hade avslöjats i övermorgon. De som besöker Platinum Games hemsida idag upptäcker dock att klockan nu visar att avslöjandet är 26 dagar bort.

Det kan handla om ett tekniskt problem hos Platinum Games, men det är betydligt mer troligt att den japanska studion helt enkelt insåg att de måste vänta med tillkännagivandet lite längre än ursprungligen planerat. Om så är fallet kan vi nu räkna med att få reda på vad nedräkningen döljer när februari månad står vid dörren.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig