Följ vår...

Shigeru Miyamoto förklarar bristen på online-multiplayer i New Super Mario Bros. Wii

Shigeru Miyamoto, mannen bakom Mario och Zelda, har förklarat varför Nintendo Wii-plattformaren New Super Mario Bros. Wii saknade möjligheten att låta spelare spela med varandra online. Många har spekulerat i att det uteslöts på grund av tekniska svårigheter, men det är tydligen inte den enda anledningen.

”Well, it’s not for purely technological issues that it wasn’t included. After all, as you know, we already have online play in Smash Bros., and technologically speaking, I don’t think it’s creating a high amount of lag. It’s just a matter of our priorities when it comes to the creation of a game. We just prioritised on making a multiplayer mode where four players can sit together and play while seeing each other’s faces.

We thought that this was more important as far as this New Super Mario Bros. was concerned, but we don’t know about the future. Because network environments are getting better and better every day, it may be possible in a future edition to incorporate that type of multiplayer online mode for a real-time action game. But I am just talking about the technological aspect here. What’s more important, of course, is if it’s going to add to the fun aspect of the game.”

Personligen håller jag tummarna för att den framtid han talar kommer att bli verklighet. New Super Mario Bros. Wii är ett fantastiskt spel, men det är svårt att förneka att online multiplayer hade gjort det ännu bättre.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig