Följ vår...

Nintendo-nyheter.se önskar er alla en God Jul

Förhoppningsvis sitter ni nu inte framför datorn och läser Nintendo-nyheter, utan spenderar tid med er familj och dricker glögg framför Kalle Anka. Till mitt eget försvar skrev jag det här inlägget igår; förhoppningsvis sitter jag nu och sysslar med precis det jag uppmuntrar er att göra. Det är trots allt sådant man ska bör syssla med på julen.

Aktiviteten kommer att vara blygsam fram till januari, då PR-folket går hem till familjerna och många av de större spelnyhetssajterna tar ledigt under helgerna. Nintendo-nyheter.se tar dock inte ledigt. Om något större Nintendo-relaterat händer kan du fortfarande räkna med att en nyhet om det dyker upp på sajten strax därpå.

Ha en mycket god jul och ett lika trevligt nyår!

En kommentar

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig