Följ vår...

Mer eller mindre spelbar Nintendo 64-emulator släpps till iPhone

ZodTDD, emulatorexperten för mobila plattformar, har precis presenterat sitt senaste projekt – en mer eller mindre spelbar Nintendo 64-emulator för iPhone-telefoner modifierade för att köra inofficiell kod; också känt som ”jailbreaking”. ”Mer eller mindre spelbar” betyder i det här fallet ”oerhört långsam”. Som du kan se i filmen i slutet av inlägget rullar emulatorn på i bara en eller ett par bildskärmsuppdateringar i sekunden.

Om du fortfarande är intresserad behöver du dock inte lägga ut mycket för att ta emulatorn på en provtur, då den har en överkomlig prislapp på 2,5 dollar – strax under 20 kronor. Du kan köpa den här. Den har dessutom BlueTooth-support, vilket låter dig spela spelen med WiiMoten. Filmbevis nedan.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig