Följ vår...

40 procent rabatt på utvalda SEGA-titlar på Virtual Console

SEGA bjuder alla Nintendo Wii-ägare på en storstilad julklapp: Ett antal utvalda titlar från SEGA på Virtual Console kommer att prissänkas med 40 procent från julafton fram till den 6 januari. Det innebär att ett spel som i vanliga fall kostar 800 WiiPoints kommer att kosta 500 WiiPoints (= 50 kronor). De titlar som prissänks följer:

  • Sonic The Hedgehog
  • Sonic The Hedgehog 2
  • Sonic The Hedgehog 3
  • Gunstar Heroes
  • ToeJam & Earl
  • Puyo Puyo 2
  • Shining Force
  • Golden Axe
  • Altered Beast
  • Streets of Rage 2

Om du vill drömma dig tillbaka till den tid då SEGA faktiskt gjorde bra spel är det här ett erbjudande du inte bör missa. Du som inte har prövat Sonic The Hedgehog 3 eller Golden Axe förut kommer knappast att få något bättre tillfälle än det här.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig