Följ vår...

Tetsuya Nomura jobbar på två otillkännagivna spel

Tetsuya Nomura, känd för sitt arbete med Kingdom Hearts– och Final Fantasy-serierna, må vara aktuell med PlayStation Portable-titeln Kingdom Hearts: Birth by Sleep som släpps i Japan nästa månad, men det är tydligen inte det enda projektet som Square Enix-profilen jobbar på.

I det senaste numret av den japanska speltidningen Famitsu berättar Tetsuya Nomura själv att han jobbar på två nya, ännu otillkännagivna spel. Om det första säger han att utvecklingen går framåt utan större problem, och att de just nu börjar jobba på röstarbetet. Riktigt så många detaljer fick vi inte om det andra spelet – Nomura var bara villig att avslöja att det inte är ett helt nytt projekt. Mycket mer än så fick vi inte veta i dagsläget.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig