Följ vår...

Monster Hunter Tri:s västerländska släpp försenas

Capcom har publicerat deras prognos för det kommande spelåret, och den bjuder dessvärre på ett antal ovälkomna nyheter. Lost Planet 2, Super Street Fighter IV och det västerländska släppet av Monster Hunter Tri har försenats till nästa finansår. Det innebär att de nu väntas släppas när som helst mellan den 1 april 2010 till den 31 mars 2011.

Enligt Capcom är anledningen till förseningen de många titlar som andra utvecklare planerar att släppa under det fjärde kvartalet 2010. Detta antyder att de ovanstående spelen kan komma att dröja till minst 2011. De planerar även att ytterligare utöka antalet titlar som släpps under nästa finansår.

Om du vill läsa mer om förseningen, eller om Capcoms förväntningar på det kommande finansåret, så hittar du dokumentet i fråga här.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig