Följ vår...

Inafune skulle vilja ”göra något totalt annorlunda” med Mega Man

Förra veckan anordnade Capcom en fest för att fira Mega Mans 22:a födelsedag. Efter att ha demonstrerat den kommande WiiWare-plattformaren Mega Man 10 för publiken svarade seriens karaktärsdesigner och herren till höger på bilden, Keiji Inafune, på fansens frågor. En av dem var huruvida Capcom skulle kunna tänka sig att göra ett nytt spel i Mega Man X-serien. Inafune uttryckte ett visst intresse, men sade att han vill göra något ”totalt annorlunda” med Mega Man innan han återvänder till X-serien.

“I love the series and I’d love to make a game like that, but you have no idea how busy I am. I’m glad the fans love the X series, but I think before I make a return to that series I want to do something completely different with Mega Man.”

Mega Man 10 släpps någon gång under nästa år.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig