Följ vår...

Eiji Aonuma avslöjar sitt favoritspel

Eiji Aonuma – Sitter framför mikrofon på presskonferens

Eiji Aonuma, producenten för Zelda-serien, har avslöjat på Storbritanniens Nintendo Channel vilket Nintendo-spel han håller absolut högst. Inte helt oväntat är det ett spel i The Legend of Zelda-serien – men vilket?

”The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time is special to me as it is the first Zelda game I worked on. It was also the first 3D Zelda game so each idea was created from scratch.”

”Even now when I work on new titles I try to remember the way I felt when I worked on Ocarina Of Time. I’m really glad that so many people around the world called Ocarina Of Time the best title ever in the history of videogames.”

Citatet blir extra intressant med tanke på att Aonuma så sent som förra veckan sade att ”If you play Ocarina of Time nowadays, you notice that it’s not that good.” Att spelet är speciellt för honom betyder inte nödvändigtvis att han fortfarande tycker att det är bra, men ändå. Intervjun följer.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig