Följ vår...

Här är världens dyraste Nintendo Wii

Nintendo Wii – Stuart Hughes guldpläterade SUPREME-modell

Stuart Hughes, en guldsmed från Liverpool, England, har aldrig hört talas om recessionen. Åtminstone är det en av många slutsatser man skulle kunna dra utifrån hans lilla hobby: Att ta vanliga hemelektronikprodukter, klä in dem i guldhöljen med diamantdetaljer och marknadsföra dem som ”SUPREME”-modeller. Ja, i versaler.

Den senaste produkten att få ”SUPREME”-behandlingen är Nintendo Wii, och resultatet av den satsningen kan du se i bilden ovan eller på Stuart Hughes officiella hemsida. Skulle du av någon anledning få för dig att det guldpläterade stycket hemelektronik skulle göra sig riktigt bra på din TV-bänk är det dags att dags att ringa banken. Konsolen kostar 299 995 pund, vilket motsvarar runt 3 500 000 svenska kronor. En smula saftigt, kan det tyckas. Speciellt med tanke på att det inte ingår någon dosa. Men så kostar det att ligga på topp också.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig