Följ vår...

Ubisoft Montpellier ”hoppas få göra” fler Rabbids-spel

Rabbids Go Home – Tittar på skrotberget från kundvagn

Hoppas du att Nintendo Wii-titeln Rabbids Go Home kommer att få en uppföljare? Det gör utvecklarna Ubisoft Montpellier också. När Jacques Exertier, Creative Director för spelet, tillfrågades om det kommer att bli aktuellt med en uppföljare svarade han följande:

“We hope so, yes. You’d have to ask the bigwigs at Ubisoft though. All sorts of different factors have to be taken into account before a decision like that is made.”

Med tanke på att spelet har mötts med både positiva recensioner (snittbetyg på 79 procent på Metacritic; inte fullt så högt här i Sverige) och haft relativt stora försäljningsframgångar kan vi nog räkna med att få se mer av de tokiga kaninerna i framtiden.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig