Följ vår...

Nintendo Wii och New Super Mario Bros. Wii når japanska milstolpar

New Super Mario Bros. Wii – Tre spelare på vattenbana

De första siffrorna från New Super Mario Bros. Wii-försäljningen i Japan visade att spelet fick en mer än godkänd start, och baserat på ny statistik verkar det som att den aldrig riktigt stannade av. Enligt det japanska spelmagasinet Famitsu har New Super Mario Bros. Wii sålts i sammanlagt 1 401 558 exemplar i landet.

Lanseringen av spelet verkar även ha gett Nintendo Wii-försäljningen i Japan en extra knuff. Antalet sålda exemplar har ökat rejält under de senaste veckorna, och de senaste siffrorna visar att den nu har överstigit 9 000 000 – mer specifikt; 9 048 012 enheter. Det ser ut att bli en mycket god jul för Nintendo.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig