Följ vår...

LucasArts tillkännager Star Wars: The Force Unleashed II

Star Wars: The Force Unleashed II – The Apprentice shockar soldater koncept

LucasArts har nu officiellt tillkännagivit Star Wars: The Force Unleashed, som visades upp för första gången på Spike TV:s Video Game Awards 2009 som hölls natten till söndagen.

Star Wars: The Force Unleashed II plockar upp tråden där föregångaren slutade, och placerar oss åter i rollen av Starkiller – Darth Vaders hemliga lärjunge som var aktiv mellan Star Wars: Episode III Revenge of the Sith och Star Wars: Episode IV A New Hope.

“Executive Producer Haden Blackman and his team have been able to build on the core foundation of the award-winning original and create a powerful combination of engrossing story-telling and intense action. The Force Unleashed II gives fans an opportunity to wreak havoc on an even greater scale in the Star Wars universe,” sade LucasArts’ verkställande direktör Darrell Rodriguez.

LucasArts har fortfarande inte tillkännagivit vilka plattformar spelet kommer att släppas till, men om Amazon har rätt – vilket Amazon brukar ha – kan vi vänta oss versioner till både Nintendo DS och Nintendo Wii. VGA 09-trailern följer.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig