Följ vår...

Eiji Aonuma: Det nya Zelda-spelets grafiska stil är inte bestämd ännu

Den koncept-bild som Shigeru Miyamoto visade upp på E3 i juni fick många att tro att nästa Zelda-spel skulle ha en realistisk grafisk stil snarlik den i The Legend of Zelda: Twilight Princess. Men enligt seriens producent är det ännu inte bestämt riktigt hur det kommande spelet kommer att se ut.

I det senaste numret av Official Nintendo Magazine sade Eiji Aonuma, Zelda-seriens ovan nämnda producent, att medlemmarna i teamet ännu inte var riktigt säkra på hur de ville göra. Tydligen är det möjligt att spelets grafiska stil kommer att vara helt olik något vi tidigare har sett i serien.

I samma intervju sade Aonuma att han har läst spekulationer om spelet på nätet, och tydligen ska en del av dem ha träffat rätt. Dessvärre kan inte vidareutveckla vad det inbegriper innan nästa år.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig