Följ vår...

Eiji Aonuma: Det nya Zelda-spelet till Wii är ”well underway”

Zelda Wii – Koncept-bilden från E3 (inzoomad)

Med tanke på att det enda vi har fått se av det nya Zelda-spelet till Nintendo Wii är ett stycke concept art – det du ser ovan – skulle man kunna få för sig att spelet i det närmaste fortfarande ligger på ritbordet, men enligt Eiji Aonuma, seriens producent, är det långt ifrån sanningen. Enligt mannen själv är spelet ”well underway.”

“You may be under the impression that we are still only in the early stages of development – [but] in fact we are well into the making of the game… Our team has been working on making the building blocks regarding the action – the scenarios, dungeon-making and so on. We are well underway. I hope that we can show you something at the E3 show next year and it is something we are hopeful will be surprising. [The team has] already got a very solid response [from MotionPlus].”

Nästa års upplaga av E3 känns plötsligt väldigt, väldigt avlägsen. Förhoppningsvis vågar Aonuma lätta lite mer på locket innan dess.

En kommentar

  1. Peter skriver:

    Jag längtar redan.

    Kanske kan nästa års E3 bli lika fantastiskt som när Twilight Princess först avslöjades?

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig