Följ vår...

Amazon: Star Wars: The Force Unleashed II släpps till DS och Wii

Star Wars: The Force Unleashed – The Apprentice delar ut elstötar till storm troopers

Vid Spike TV:s Video Game Awards 2009 natten till igår tillkännagav LucasArts att en uppföljare till Star Wars: The Force Unleashed är under utveckling. De avslöjade dock inte vilka plattformar spelet kommer att släppas till.

Amazon US kan dock ha gjort det jobbet åt dem när de under gårdagen publicerade produktsidor för både en Nintendo DS– och Nintendo Wii-version av spelet, vilket antyder att även vi kommer att få ta del av Star Wars: The Force Unleashed II någon gång under nästa år. Knappast oväntat eller särskilt otroligt, med tanke på att föregångaren från 2008 släpptes till så gott som samtliga plattformar.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig