Följ vår...

36 minuter av gameplay från Silent Hill: Shattered Memories

Killarna hos den amerikanska spelsajten Giant Bomb ägnade deras lördag åt att samlas kring Konamis senaste Nintendo Wii-titel Silent Hill: Shattered Memories och spela in en Quick Look – en film där man får se när de spelar spelet samtidigt som de kommenterar vad som händer på skärmen. Det resulterade i 36 minuter av gameplay från skräcktiteln. Du hittar filmen i slutet av inlägget.

Med lite tur kan filmen ge dig en uppfattning om Silent Hill: Shattered Emories är något att satsa på eller inte, då det är svårt att göra det via recensioner – åtminstone på svenska. Som så ofta är fallet med Konamis titlar (Metal Gear Solid-serien undantagen) har de svenska spelpublikationerna inte förmått visa något större intresse. Den enda recensionen som står att finna är publicerad på Loading, som ger det 7/10 och skriver:

”Det är kul att se hur Climax kommer ut ur Team Silents skugga och vågar ta ut svängarna mer efter karbonkopian Silent Hill: Origins som till och med hade en förklädd Pyramid Head med på ett hörn. Men precis som staden Silent Hill blev resultatet en smula kluvet.”

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig