Följ vår...

Square Enix: Wii 2 skulle behöva något mer än bara HD

Akitoshi Kawazu – Sitter vid autografbord

Akitoshi Kawazu, herren på bilden ovan tillika producenten för Final Fantasy: Crystal Chronicles-serien, har sagt att han tror att Nintendo Wii 2 skulle bli en tråkig konsol om högupplöst grafik var den enda nyheten.

“If the only difference really in the Wii 2 is only SD to HD, that would be quite boring. But let us both know that Nintendo was Nintendo, if they do not add an interesting little thing and we were very pleased…”

Jag tror att många spelare skulle uttrycka en annan åsikt, men på någon nivå tycker jag ändå att Kawazu har rätt. Och då Nintendo tidigare har sagt att det kommer att krävas en större incitament än HD för att de ska introducera en ny konsol är det förmodligen inte heller något vi behöver ”oroa” oss för.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig