Följ vår...

Rykte: GameFly avslöjar plattformar för nya Prince of Persia

Prince of Persia: The Two Thrones – Closeup på prinsens delade ansikte

Det vi i dagsläget vet om Ubisofts kommande Prince of Persia: The Forgotten Sands kan sammanfattas i en mening: Det kommer att plocka upp tråden där The Sands of Time-triologin slutade, och det släpps i maj 2010. Men tack vare GameFly, en amerikansk speluthyrningstjänst, kan vi nu också ha fått veta spelets plattformar och ett mer specifikt releasedatum.

Enligt GameFly:s speldatabas kommer Prince of Persia: The Forgotten Sands att släppas den 11 mars till Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Portable, Nintendo Wii och Nintendo DS. Med tanke på att GameFly har en historia av att avslöja (korrekt) information i förtid stämplar jag det här ryktet som ”troligt”. Och då Prince of Persia: The Forgotten Sands kommer att avtäckas på Spike TV Video Game Awards ikväll kommer vi inte behöva vänta länge innan vi vet säkert.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig