Följ vår...

Dragon Ball DS får uppföljare under 2010

Dragon Ball – Killen med det mörka håret

Namco Bandai har tillkännagivit att Dragon Ball-seriens kärleksaffär med Nintendo DS kommer att fortsätta nästa år i och med släppet av Dragon Ball DS 2 Assault! Red Ribbon Army.

Spelet kommer som föregångaren att bjuda på gameplay snarlikt till det i The Legend of Zelda: Phantom Hourglass, och Goku repriserar även sin roll som huvudkaraktär. Nytt för den här gången är att Goku byter kostym beroende på vilken bana man spelar och att nya fiender kommer att introduceras.

Dragon Ball DS 2 Assault! Red Ribbon Army når japanska butiker den 11 februari 2010. Vi har ännu inte hört något om ett internationellt släppt, men med tanke på Namco Bandais nyvunna kärlek till västerländska portningar är det långt ifrån omöjligt att vi får ta del av Red Ribbon Army någon gång i framtiden.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig