Följ vår...

Call of Duty: Modern Warfare: Reflex-försäljningen får hyfsad start

Call of Duty: Modern Warfare: Reflex – Soldat skjuter med M60

NPD Group har publicerat statistik över spelförsäljningen i USA under november månad, och gömd bland siffrorna hittade vi försäljningsstatistiken för Nintendo Wii-förstapersonsskjutaren Call of Duty: Modern Warfare: Reflex.

Call of Duty: Modern Warfare: Reflex släpptes i skuggan av storebrodern Modern Warfare 2 den 20 november, vilket innebär att det bara hann ligga på butikshyllorna i åtta dagar innan NPD Group sammanställde försäljningen. Under de åtta dagarna såldes spelet i sammanlagt 90 000 exemplar. Med tanke på att Activision verkade ha glömt bort spelet i samma ögonblick som det skeppades till butikerna kanske det ändå inte är ett resultat att rynka på näsan åt.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig