Följ vår...

Mega Man 10 är under utveckling till WiiWare

Mega Man 10 – Från tillkännagivandet i Nintendo Power

Capcom har tillkännagivit via Nintendo Power att ett tionde spel i Mega Man-serien är under utveckling. Som den fenomenala föregångaren Mega Man 9, som släpptes i september 2008, kommer Mega Man 10 bland annat att göras tillgängligt för nedladdning via WiiWare.

Spelet kommer att erbjuda ungefär vad man kan vänta sig av en ny titel i Mega Man-serien; nya banor, nya bossar (Sheep Man, någon?) och så vidare. De som tyckte att Mega Man 9 var i svåraste laget kan även glädjas över att Mega Man 10 kommer att introducera en frivillig enklare svårighetsgrad. De som föredrar att dö sjuttioelva gånger på varje bana kommer naturligtvis få möjlighet att göra det också.

Du hittar mer information och de första bilderna på sida 18 och 19 i det senaste numret av Nintendo Power, som har scannats in och laddats upp här.

En kommentar

  1. Erik skriver:

    Sweet! Mega Man 9 var grymt.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig