Följ vår...

Electronic Arts VD: Nintendo måste fortsätta innovera

John Riccitiello – Lutar sig mot handen

Under UBS Global Media and Communications Conference sade John Riccitiello, Electronic Arts verkställande direktör, att de är en av de tredjepartsutvecklare som har lagt ner mycket hårt arbete på Nintendo Wii nu när Nintendo har blivit lättare att samarbeta med.

Han understryker dock att Nintendo måste fortsätta introducera nya idéer och sänka sina priser om de vill kunna konkurrera med Microsoft och Sony.

It’s a very compelling platform. Two, third-parties can do a lot better on the platform with the right support from Nintendo,” sade Riccitiello. “They’ve always been first-party-centric, and they’re learning how to be third-party supportive.”

“My belief is the first platform to reach $149 [som PlayStation 2] is going to inherit much of that business. The Wii is not gone. But if they maintain $199 and don’t innovate, they’re going to have a hard time competing with what’s already been announced from Microsoft and Sony.”

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig