Följ vår...

Nnooo intresserade av att utveckla konferensprogram till DSi

Nintendo DSi – Tar fotografi av tre personer i soffa

I det senaste avsnittet av The WiiDS Podcast säger Nic Watt, anställd hos WiiWare och iPhone-utvecklaren Nnooo, att de är intresserade av att utveckla ett kommunikationsprogram med videokonferensmöjligheter till Nintendo DSi.

“Well, we got a really good one we would love to do which we are calling myChat, that would basically allow users to instant message or video conference or call each other through Nintendo Wi-Fi, but unfortunately, because Nintendo DSi isn’t classified as a communication device like the telephone, it is in a real grey area, so we had that to put on hold at the moment just because Nintendo aren’t yet ready. We thought it would be really cool, but we can’t go futher with that unfortunately.”

Jag kan tänka mig att ett sådant program skulle kunna bli ganska populärt på Nintendo DSiWare. Förhoppningsvis kommer Nnooo att få möjlighet att färdigställa och släppa myChat i framtiden.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig