Följ vår...

Ubisoft kommenterar Mario-skämtet i Assassin’s Creed II

Assassin's Creed II – Ezio drar in soldat i höstack

Några timmar in i Xbox 360- och PlayStation 3-titeln Assassin’s Creed II gör en av spelets karaktärer en impression av Nintendos rörmokare genom att introducera sig på följande vis: It’s a-me, Mario!När VG247 fick möjlighet att intervjua utvecklarna kunde de inte undgå att fråga utvecklarna hur de egentligen resonerade.

I have to ask this. There’s a Nintendo-based joke in the script a few hours in. I’m sure you know what I mean. Who on earth came up with that? My jaw nearly fell through the floor.

Sebastien Puel: Patrice [Desilets, creative director] wanted a reference and I found a way to do it. I wanted it to be both natural and unexpected – and I think it works. The line completely fits the context of the scene. He’s simply making an introduction to his long lost nephew!

För er som står handfallna och inte har en aning om vad vi syftar på följer ett YouTube-klipp som visar upp referensen ifråga.
 YouTube Preview Image

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig